Blog

Vitamíny proti únavě a stresu

17.03.2017

Každý je někdy přetažený, každý se někdy cítí unavený, až by nejradši usnul vestoje. A každý někdy...

Nevhodné kombinace potravin

17.03.2017

Některé věci k sobě zkrátka nejdou. A platí to samozřejmě i u potravin. Jistě, všichni víme, že když...

Bylinky na cukrovku

17.03.2017

Nepříjemný zdravotní problém, který by si každý rád odpustil. Existuje ve dvou typech – jedním z nich...

Kmín

17.03.2017

Aromatická chuť i léčivé účinky Kmín kořenný patří mezi okolíkokvěté rostliny a jeho domovem je Asie....

Chilli

17.03.2017

  Existuje mnoho druhů chilli papriček Jedná se o keřík malých rozměrů, který se řadí do čeledi lilkovitých,...

Kardamom

17.03.2017

Patří mezi nejdražší koření světa Jedná se o rákosovitou trvalku, které se dobře daří ve vlhkých horských...

Jak rozpustit tuk v krvi díky přírodě

16.03.2017

Boj s tukovými polštářky probíhá i uvnitř našeho těla. Nejde vždy jen o to zhubnout do plavek a mít...

Škodlivost průmyslových mléčných výrobků

16.03.2017

Z každého rohu se na nás valí informace o tom, jak je mléko a mléčné výrobky obecně nepostradatelnou...

Co jsou to parabeny

15.03.2017

Parabeny jsou termín, který zná jistě každý z nás. Často se o nich hovoří v souvislosti s kosmetikou,...

Koření v jídle podpoří trávení

15.03.2017

Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli má koření i jiný reálný vliv na jídlo, než jeho pouhé ochucení?...

Sójové mléko, žádný zázrak pro zdraví

15.03.2017

Že je sója mimořádně zdravá? Ano i ne. Rozhodně je třeba brát v potaz i její negativa. Totiž, takové...

Jedy v nábytku mohou hodně škodit

15.03.2017

Každý den jsme doslova obklopeni jedy, bohužel s tím často nelze nic zásadního dělat. Kromě parabenů...

Badyán povzbudí a zbaví strachu

15.03.2017

  Málo rozšířené koření z Číny   Badyán pochází z Číny a v podstatě se mu nikdy nepodařilo rozšířit...

Pozor na ftaláty

13.03.2017

Žijeme v době, kdy nás plasty obklopují. Jsou všude kolem nás, a nutno uznat, že v mnoha ohledech výrazně...

Proč nejíst a nepít studené jídlo a pití

13.03.2017

Není asi nic lákavějšího než si v horkém letním dni dopřát sklenici dobře vychlazeného pití. Proti...

Lepší je jíst málo a ve vhodnou dobu

13.03.2017

  Nepochybně je velmi důležité to, co jíte. Neodmyslitelně k tomu ale patří i to, jak to jíte. I kdybyste...

Divoké byliny se těší velké oblibě

10.03.2017

  Zůstávaly bez povšimnutí   Dříve rostly tyto jedlé divoké rostliny podél cest a my o ně nejevili...

Správně připravená brokolice nedá šanci ani rakovině

10.03.2017

Brokolice je svým tvarem i chutí zkrátka nezaměnitelná. Pokud se navíc opravdu dobře připraví, tak...

Škodlivost nadměrného stresu

09.03.2017

Fyzické zdraví není všechno. Nestačí starat se pouze o svoje tělo. Náležitou péči musíte věnovat také...

Kašel přichází hlavně v chladných měsících

09.03.2017

Suchý a dráždivý, ale také vlhký. Kašel může mít vícero podob, každopádně však jde o zdravotní problém,...


MWI0Y2